Werving en Selectie

TeqJob Werving & Selectie

Bij TeqJob Management gaan wij uit van een eerlijke samenwerking, u betaalt alleen voor onze diensten als u hier tevreden over bent. Over de prijs van onze dienstverlening zijn wij transparant, 2x het overeengekomen bruto maandsalaris van de technisch specialist, engineer of management kandidaat. Wij factureren de werving & selectie fee per maand over een periode van 6 maanden, indien om wat voor reden dan ook de samenwerking binnen deze periode stopt tussen de werkgever en de werknemer, dan zal er voor dit project niet meer gefactureerd worden. Voorwaarde hierbij is dat de kandidaat direct of indirect niet meer werkzaam is voor uw bedrijf of een hier aan gelieerde organisatie. Wij gaan indien gewenst direct een nieuwe campagne opzetten voor uw openstaande vacature.

Wat is werving en selectie

Werving en selectie is het identificeren, selecteren en aantrekken van de meest geschikte kandidaten voor uw openstaande vacature. Na de werving en een positief doorlopen sollicitatie procedure zal de kandidaat rechtstreeks in dienst gaan bij de werkgever.

Voor de werving en selectie of recruitment betaalt u een afgesproken fee aan het wervings- en selectiebureau. Bij TeqJob is dat 2x het overeengekomen bruto maandsalaris.

Voordelen werving- en selectie

TeqJob is gespecialiseerd en houdt de focus op 3 vakgebieden: Beveiliging, Engineering en Management binnen de techniek. Wij hebben een bestaand netwerk en daarnaast zijn onze vacatures door een vergaande optimalisatie van onze vacaturesites goed zichtbaar op het internet.

Wij nemen het gehele proces tot en met het voorstellen van één of meer kandidaten voor onze rekening. Dit bespaart u tijd en energie en kunt u zich bezig houden met uw eigen kritische bedrijfsprocessen.

Wij gaan actief op zoek naar geschikte kandidaten inclusief headhunting, dit betekent dat wij geschikte kandidaten actief benaderen en informeren over mogelijkheden en vacatures die wij hebben openstaan.

Werving en Selectie fee rekenvoorbeelden

Bruto maandsalaris: € 3000,00 –> Bruto jaarsalaris 12,96* € 3000= € 38.880,00 –> 26% = € 10.108,80
Bruto maandsalaris: € 3000,00 –> Bruto jaarsalaris 12,96* € 3000= € 38.880,00 –> 21% = € 8.164,80
Bruto maandsalaris: € 3000,00 –> 2,5* € 3000 = € 7500,00 (via TeqJob Management)

Naast de financiële voorwaarden van een Werving en Selectie opdracht worden er vaak ook procedurele voorwaarden vastgelegd. Hierbij moet gedacht worden aan voorwaarden als no cure no pay, exclusiviteit en garantie. No cure no pay betekend geen invulling op de vacature ook geen kosten. Bij exclusiviteit wordt er ook vaak al een bedrag voor de opdracht betaald en kan er met de naam van de opdrachtgever geadverteerd worden. Dit betekend wel dat er een zeker inspanning verwacht mag worden en dan moeten er ook afspraken gemaakt worden over de feedback die gegeven wordt en de tijdsduur van die inspanning.

Garantievoorwaarden zijn belangrijk voor het mislukken van de arbeidsverhouding na de opdracht. Dit moeten altijd objectieve afspraken zijn om discussies, eventuele terugbetaling of schadevergoedingen te voorkomen.

Via Werving & Selectie is het mogelijk om het aantrekken van nieuw technisch specialisten zoals bijvoorbeeld: Beveiligingsmonteur, werkvoorbereider of een projectmanager zodat het installatiebureau of engineeringsbureau zich bezig kan houden met de kernzaken waar het verdienmodel op gebouwd is. De investering die gedaan moet worden voor nieuw personeel is vaak niet gering, hierbij valt te denken aan; tijd, adverteren, juiste keuzes maken voor de beste media kanalen om te werven, vacature teksten schrijven, uitval, etc. etc. Dit kan oplopen tot een half jaarsalaris van de gewenste technisch specialist. De kerntaak van een Werving & Selectie bureau is het contact leggen met mogelijke kandidaten, bij voorkeur in één vakgebied waardoor er snelheid en kwaliteit gewaarborgd kan worden en de kans op uitval geminimaliseerd zal zijn.

TeqJob Werving & Selectie fee

Bent u opzoek naar een permanente invulling van een vacature en wilt u de invulling van deze vacature uitbesteden dan wordt er gesproken van Werving en Selectie. Bij de financiële voorwaarden voor een Werving & Selectie opdracht is vaak het bruto salaris van de gewenste technisch specialist het uitgangspunt. Het huidige landelijk gemiddelde ligt tussen de 18% en 26% van een bruto jaarsalaris als wervings fee. Bij TeqJob management is de wering & selectie / recruitment fee 19% van het overeengekomen bruto jaarsalaris inclusief vakantierechten (2,5 x bruto maandsalaris van de kandidaat). Neem contact op voor een samenwerking met TeqJob. De manier van facturering is zeer divers, mogelijke vormen zijn:

  • in één keer bij de start van de specialist bij de opdrachtgever;
  • in twee keer, 1/2 bij de start en 1/2 na 1 of 2 maanden;
  • 1/4 voor de opdracht en een combinatie van de vorige twee opties;
  • een abonnement vorm.

Bij TeqJob Management hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen en wij facturen in 6 maandelijkse termijnen vanaf de startdatum. Mocht binnen deze periode de arbeidsrelatie niet voortgezet worden dan stoppen wij zodra dit bij ons bekend is de facturatie.

Informatie

TeqJob Engineering & Management is de specialist in het bemiddelen van personeel binnen de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. De regio waarin wij werkzaam zijn is Amsterdam en omgeving. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
chevron-downphoneenvelopecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram