Werkgevers

TeqJob Management

TeqJob werft en selecteert personeel op MBO-, HBO- en WO-niveau in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland in de vakgebieden: elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiligingstechniek en industriële automatisering. Heeft u een vacature voor een vast dienstverband? TeqJob ondersteunt uw recruitment afdeling of gaat zelfstandig aan de slag om de technische specialist / engineer / manager voor u te werven. Vanuit onze jarenlange ervaring binnen de techniek en in de werving & selectie kennen wij de markt en mogelijkheden. Hierbij werken wij zo efficiënt en slim mogelijk zonder de mens uit het oog te verliezen.

Toekomstgericht

Personeelsbeleid is vooruitkijken, TeqJob kan u hierbij ondersteunen. Of het nou om vervanging gaat of over groei, u wilt een zo groot mogelijk slagingspercentage bij de aanname van nieuw personeel. Omdat TeqJob zich alleen focust op het recruitment en de werving en selectie, zijn wij in staat om verder te kijken dan het CV en een vacaturetekst. Een belangrijk aspect binnen het recruitment proces is het goed onderzoeken of de persoonlijkheid van een nieuwe werknemer past bij de bedrijfscultuur. Alleen als dit goed bij elkaar aansluit bent u in staat om uw ambities een goede invulling te geven en bent u toekomstbestendig.

Efficiënt en slim

TeqJob gelooft dat het werven en selecteren van professionals efficiënter en slimmer kan, maar vooral menselijker. Wij maken gebruik van een netwerk met potentiële kandidaten waarvan wij weten waar ze naar op zoek zijn. Wij kijken verder dan het CV en de vacaturetekst. Zo spreken wij standaard iedere kandidaat persoonlijk en spreken wij bij voorkeur meerdere referenties. Op deze manier leren wij de kandidaat persoonlijk kennen en ontdekken we sneller of er een match is met een vacature of bedrijf in ons netwerk.

recruitment at the top

Doelgroepen

Alleen door ons te richten op specifieke doelgroepen zijn wij in staat om een goed potentieel netwerk op te bouwen. Wij werken in de vakgebieden Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële Automatisering en de Beveiligingstechniek. Of u nu op zoek bent naar een werkvoorbereider, engineer of een projectmanager, TeqJob helpt u bij het vinden van de juiste professionals.

De TeqJob aanpak

Kop koffie

We maken graag kennis met u, uw bedrijf en brengen uw behoeften in kaart. Dit kan live, telefonisch of tijdens een Skype gesprek, overdag of in de avond, wij maken tijd voor u.
 

Functieprofiel opstellen

Een goed begin is het halve werk. Daarom stellen wij samen met u het functieprofiel op. Een techneut is bijvoorbeeld van nature bescheiden waar we rekening mee houden bij het opstellen van het profiel.
 

Recruitment

Via verschillende kanalen trekken we kandidaten aan. Wij kijken verder dan het CV en spreken iedere sollicitant persoonlijk. Zo kunnen wij in instaan voor alle profielen die wij aanbieden.
 

Akkoord

Hebt u de juiste kandidaat gesproken en wil de technisch professional bij u aan de slag, dan zorgen wij samen voor de administratieve afhandeling.

Wacht niet langer

Bent u overtuigt van onze meerwaarde en zou u graag met ons in gesprek gaan over een openstaande vacature in de technisch sector, wacht dan niet langer en neem contact met ons op. 020-210 1500, of email:  dennis@teqjob.com

Informatie

TeqJob is de specialist in het bemiddelen van professionals binnen de vakgebieden beveiligingstechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
phoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram