Management functies

Management vacatures

Management vertaling: 'het leiden van een bedrijf, instelling, project(en) of afdeling(en)'. Management komt er op neer dat je leiding geeft over een team van medewerkers. Management functies zijn verantwoordelijke functies waarbij je eindverantwoordelijk bent voor belangrijke projecten en processen binnen een bedrijf. Je bent in staat om een grotere groep mensen te inspireren en gefocust te houden op het einddoel.

TeqJob heeft een groot netwerk met opdrachtgevers die regelmatig vacatures open hebben staan voor management functies binnen de techniek. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de vakgebieden:

Installatietechniek / techniek

  • Elektrotechniek
  • Werktuigbouwkunde
  • Industriële Automatisering
  • Beveiligingstechniek

Diverse management functies 

De functies die wij binnen de technische sector op management niveau invulling kunnen geven zijn: Operationeel manager, Projectmanager, Accountmanager, Teamleider, Afdelingsmanager, HR manager, Logistiek manager, Salesmanager, Vestigingsmanager, Productmanager, Productiemanager, Projectleider en Contractmanager.

Per bedrijf zitten er grote verschillen tussen de inhoud van de functie en de naam. TeqJob houdt hier rekening mee, dit draagt bij aan een  juiste verwachting en uiteindelijke passende bemiddeling.

Competenties van een manager

Leiding geven moet in je DNA zitten, een vak kun je leren dat ligt bij een management rol vaak net even anders. Belangrijke competenties die je moet bezitten naast de kennis in het vakgebied zijn:

  • Empathisch vermogen
  • Beslissingen nemen
  • Coachen
  • Stressbestendig
  • Inzicht hebben op alle niveaus
TeqJob Management competenties

To the point

Overzicht houden, financieel inzicht, iedereen op de juiste plek zetten, het goede voorbeeld geven en niet de details uit het oog verliezen. Hard op bal en zacht op de mens etc. etc. En als we ons gaan verdiepen in de verschillende vacatures die online staan dan moet je een soort supermens zijn om op een juiste manier een management functie invulling te geven. Bij TeqJob houden wij het liever concreet. Neem contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden die wij hebben bespreken. Hou er rekening mee dat wij ons voornamelijk bezighouden in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland.

Informatie

TeqJob Management is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
chevron-downphoneenvelopecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram